İbrahim Hayoğlu profil resmi
İbrahim Hayoğlu Prof. Dr. Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 15 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 14 TR Dizin Atıf 3
15 Yayın
14 Hakemlik
14 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

PROPOLİS ve KULLANIM ALANLARI
Yazarlar: Nurcan Doğan, İbrahim Hayoğlu
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 25452

0

1

25452

Yayınlar

0

320

0

980

0

1549

TANE NAR İLAVELİ LOKUM ÜRETİMİ VE VAKUM AMBALAJLAMANIN RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2138

0

2138

Effect of Fruit Addition on the Quality Characteristics of Tahini Halva
Yazarlar: Hülya Soydinç, Bülent Başyiğit, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.282267
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1541

0

1541

Narın Çikolata Üretiminde Kullanımı
Yazarlar: Ali Yıldırım, Seda Çetin, Halime Öğretmen, Pelin Sarı, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.194283
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2754

0

2754

Türkiye’de Üretilen ve Tüketilen Kuru Kayısılarda Kükürtdioksit Kalıntı Miktarlarının Belirlenmesi
Yazarlar: Fatma Hepsağ, Ali Yıldırım, Özgür Gölge, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.194282
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8286

0

8286

0

2222

0

3792

MENENGİCİN ŞEKERLEME ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAKLARI
Yazarlar: İbrahim Hayoğlu , Gülşah İzol
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1938

0

1938

PROPOLİS ve KULLANIM ALANLARI
Yazarlar: Nurcan Doğan, İbrahim Hayoğlu
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 25452

1

25452

Yayınlar

3

0

1549

Effect of Fruit Addition on the Quality Characteristics of Tahini Halva
Yazarlar: Hülya Soydinç, Bülent Başyiğit, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.282267
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1541

3

0

1541

Narın Çikolata Üretiminde Kullanımı
Yazarlar: Ali Yıldırım, Seda Çetin, Halime Öğretmen, Pelin Sarı, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.194283
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2754

4

0

2754

Türkiye’de Üretilen ve Tüketilen Kuru Kayısılarda Kükürtdioksit Kalıntı Miktarlarının Belirlenmesi
Yazarlar: Fatma Hepsağ, Ali Yıldırım, Özgür Gölge, İbrahim Hayoğlu
DOI: 10.29050/harranziraat.194282
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8286

3

0

8286

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.