avatar
Ahmet Levent İnanç Doç. Dr. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, MÜH. MİM. FAK., GIDA MÜH. BÖL
Yayın 15 Hakemlik 20 CrossRef Atıf 15
15 Yayın
20 Hakemlik
15 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, MÜH. MİM. FAK., GIDA MÜH. BÖL

Popüler Yayınları

Gıda Sanayinde Yüksek Basınç Uygulamalarındaki Besin Kayıpları
Yayın Bilgisi: 2014 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2537

0

1

2537

Yayınlar

0

72

0

1118

0

2204

Farklı Yöntemlerle Anadolu Manda Tereyağı Üretimi
Yayın Bilgisi: 2022 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.987700
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 927

0

927

Endüstriyel Yoğurt Kültürleri İle Üretilen Maraş Tarhanasındaki Uçucu Aroma Maddelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Üzeyir Dağ, Ahmet Levent İnanç
DOI: 10.30910/turkjans.515345
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1271

0

1271

Tavuk Etlerinden İzole Edilen Escherichia coli O157:H7’nin Antibiyotik Dirençi
Yazarlar: Ahmet İnanç , Ari Suleiman Mustafa
Yayın Bilgisi: 2018 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksudobil.289192
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2168

0

2168

0

9423

Açıkta ve Ambalajlı Olarak Satışa Sunulan Kırmızıbiberlerde Sentetik Boya Varlığı
Yazarlar: Hasan Yiğit, Ahmet Levent İnanç
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345262
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1654

0

1654

KUZEY IRAK’TA ÜRETİLEN TAVUK ETLERİNDE SALMONELLA İZOLASYONU
Yazarlar: Abdulrezzaq Haji Haji, Ahmet İnanç
DOI: 10.17780/ksujes.288798
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2333

0

2333

0

1249

Thermal Stability of Chlorophyll Pigments in Virgin Olive Oil
Yayın Bilgisi: 2014 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1558

0

1558

1

2537

Yayınlar

2

0

2204

Farklı Yöntemlerle Anadolu Manda Tereyağı Üretimi
Yayın Bilgisi: 2022 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.987700
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 927

2

0

927

Endüstriyel Yoğurt Kültürleri İle Üretilen Maraş Tarhanasındaki Uçucu Aroma Maddelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Üzeyir Dağ, Ahmet Levent İnanç
DOI: 10.30910/turkjans.515345
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1271

1

0

1271

Tavuk Etlerinden İzole Edilen Escherichia coli O157:H7’nin Antibiyotik Dirençi
Yazarlar: Ahmet İnanç , Ari Suleiman Mustafa
Yayın Bilgisi: 2018 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksudobil.289192
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2168

1

0

2168

1

0

9423

Açıkta ve Ambalajlı Olarak Satışa Sunulan Kırmızıbiberlerde Sentetik Boya Varlığı
Yazarlar: Hasan Yiğit, Ahmet Levent İnanç
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345262
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1654

2

0

1654

Thermal Stability of Chlorophyll Pigments in Virgin Olive Oil
Yayın Bilgisi: 2014 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1558

4

0

1558

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.