avatar
Ahmet Levent İnanç Doç. Dr. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, MÜH. MİM. FAK., GIDA MÜH. BÖL
Yayın 15 Hakemlik 22 CrossRef Atıf 17
15 Yayın
22 Hakemlik
17 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, MÜH. MİM. FAK., GIDA MÜH. BÖL

Popüler Yayınları

Gıda Sanayinde Yüksek Basınç Uygulamalarındaki Besin Kayıpları
Yayın Bilgisi: 2014 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2643

0

1

2643

Yayınlar

0

427

0

1301

0

2456

Farklı Yöntemlerle Anadolu Manda Tereyağı Üretimi
Yayın Bilgisi: 2022 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.987700
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1068

0

1068

Endüstriyel Yoğurt Kültürleri İle Üretilen Maraş Tarhanasındaki Uçucu Aroma Maddelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Üzeyir Dağ, Ahmet Levent İnanç
DOI: 10.30910/turkjans.515345
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1336

0

1336

Tavuk Etlerinden İzole Edilen Escherichia coli O157:H7’nin Antibiyotik Dirençi
Yazarlar: Ahmet İnanç , Ari Suleiman Mustafa
Yayın Bilgisi: 2018 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksudobil.289192
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2303

0

2303

0

9730

Açıkta ve Ambalajlı Olarak Satışa Sunulan Kırmızıbiberlerde Sentetik Boya Varlığı
Yazarlar: Hasan Yiğit, Ahmet Levent İnanç
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345262
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1772

0

1772

KUZEY IRAK’TA ÜRETİLEN TAVUK ETLERİNDE SALMONELLA İZOLASYONU
Yazarlar: Abdulrezzaq Haji Haji, Ahmet İnanç
DOI: 10.17780/ksujes.288798
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2463

0

2463

0

1292

Thermal Stability of Chlorophyll Pigments in Virgin Olive Oil
Yayın Bilgisi: 2014 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1686

0

1686

1

2643

Yayınlar

1

0

427

2

0

2456

Farklı Yöntemlerle Anadolu Manda Tereyağı Üretimi
Yayın Bilgisi: 2022 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.987700
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1068

2

0

1068

Endüstriyel Yoğurt Kültürleri İle Üretilen Maraş Tarhanasındaki Uçucu Aroma Maddelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Üzeyir Dağ, Ahmet Levent İnanç
DOI: 10.30910/turkjans.515345
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1336

1

0

1336

Tavuk Etlerinden İzole Edilen Escherichia coli O157:H7’nin Antibiyotik Dirençi
Yazarlar: Ahmet İnanç , Ari Suleiman Mustafa
Yayın Bilgisi: 2018 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksudobil.289192
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2303

1

0

2303

1

0

9730

Açıkta ve Ambalajlı Olarak Satışa Sunulan Kırmızıbiberlerde Sentetik Boya Varlığı
Yazarlar: Hasan Yiğit, Ahmet Levent İnanç
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345262
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1772

2

0

1772

Thermal Stability of Chlorophyll Pigments in Virgin Olive Oil
Yayın Bilgisi: 2014 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1686

5

0

1686

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.