Ayşe Burcu Atalay profil resmi
Ayşe Burcu Atalay Dr. Öğr. Üyesi Iğdır üniversitesi Iğdır Myo
Yayın 5 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 5
5 Yayın
4 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Iğdır üniversitesi Iğdır Myo

Yayınlar

Soğan Kabuğu: Gıda Atığı Kullanılarak Yeni Bir Tuile Reçetesi
Yazarlar: Ayşe Burcu Atalay , Arif Can Karkın
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 23

0

23

Determination of Fat Depression Levels in Cow Milk Obtained from Edirne and Tekirdag Provinces
Yayın Bilgisi: 2022 ,
DOI: 10.46876/ja.1164398
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 407

0

407

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.