Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayşe Burcu Atalay
Dr. Öğr. Üyesi
Iğdır üniversitesi Iğdır Myo
Yayın
5
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
5
5
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Iğdır üniversitesi Iğdır Myo
Yayınlar
Soğan Kabuğu: Gıda Atığı Kullanılarak Yeni Bir Tuile Reçetesi
Yazarlar:
Ayşe Burcu Atalay
, Arif Can Karkın
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvan Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
23
0
FAVORİ
23
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil Bir Yaklaşımla Kırmızı Biber (Capsicum annuum L.) Atıklarından Elde Edilen Çekirdek Yağlarının Depolama Kararlılığı
Yazarlar:
Ayşe Burcu Atalay
,
Ahmet Levent İnanç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1165960
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
421
0
FAVORİ
421
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil Ekstraksiyon Uygulamaları: Kırmızı Biber (Capsicum Annuum L.) Atığından Ekstrakte Edilen Çekirdek Yağlarının Üretimi ve Kalite Karakterizasyonu
Yazarlar:
Ayşe Burcu Atalay
,
Ahmet Levent İnanç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1025951
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1589
0
FAVORİ
1589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Fat Depression Levels in Cow Milk Obtained from Edirne and Tekirdag Provinces
Yazarlar:
Ayşe Burcu Atalay
,
Ali İhsan Atalay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
DOI: 10.46876/ja.1164398
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
407
0
FAVORİ
407
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırklareli İlinden Elde Edilen İnek Sütünün Yağ Oranlarinin Avrupa Birliği ve Türkiye Standartlarına Uygunluğunun Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayşe Burcu Atalay
,
Murat Çimen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.901049
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
446
0
FAVORİ
446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Pure and Applied Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvan Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Editörlük
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of Studies in Advanced Technologies
Hakemlik
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Innovative Engineering Applications
International Journal of Pure and Applied Sciences
Yayınlar
Yeşil Bir Yaklaşımla Kırmızı Biber (Capsicum annuum L.) Atıklarından Elde Edilen Çekirdek Yağlarının Depolama Kararlılığı
Yazarlar:
Ayşe Burcu Atalay
,
Ahmet Levent İnanç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1165960
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
421
1
ATIF
0
FAVORİ
421
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil Ekstraksiyon Uygulamaları: Kırmızı Biber (Capsicum Annuum L.) Atığından Ekstrakte Edilen Çekirdek Yağlarının Üretimi ve Kalite Karakterizasyonu
Yazarlar:
Ayşe Burcu Atalay
,
Ahmet Levent İnanç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1025951
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1589
4
ATIF
0
FAVORİ
1589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat