avatar
Merve Darıcı Yrd. Doç. Dr. CUKUROVA UNIVERSITY
Yayın 9 Hakemlik 0
9 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

CUKUROVA UNIVERSITY

Yayınlar

Öküzgözü Şaraplarının CATA (Check-All-That-Apply) Yöntemi İle Tüketici Duyusal Karakterizasyonu Ve Tüketici Beğenisinin Belirlenmesi
Yazarlar: Merve Darıcı , Abdullah Özonur, Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2023 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 373

0

373

Yörenin (Şarköy/Tekirdağ-Urla/İzmir) Cabernet Sauvignon Üzüm Ve Şaraplarının Genel Bileşimi Ve Fenolik Bileşikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Dicle Yıldırım, Abdullah Özonur, Merve Darıcı , Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2023 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 212

0

212

Şaraplık üzümlerde ve şaraplarda tanımlayıcı duyusal analizler
Yayın Bilgisi: 2019 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1747

0

1747

0

1448

BORNOVA MİSKETİ ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar: Merve Darıcı , Selin Yabacı Karaoğlan, Zeynep Dilan Çelik, Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1336

0

1336

MAHLEP ŞARABININ AROMA MADDELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Merve Darıcı , Zeynep Dilan Çelik, Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2016 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1316

0

1316

0

1107

Emir Üzümünden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Turgut Cabaroğlu, Adnan Bozdoğan, Kemal Şen, Merve Darıcı
Yayın Bilgisi: 2012 , Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 525

0

525

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.