Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Merve Darıcı
Merve Darıcı
Yrd. Doç. Dr.
CUKUROVA UNIVERSITY
Yayın
9
Hakemlik
0
9
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-1907-8735
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
CUKUROVA UNIVERSITY
Yayınlar
Öküzgözü Şaraplarının CATA (Check-All-That-Apply) Yöntemi İle Tüketici Duyusal Karakterizasyonu Ve Tüketici Beğenisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Merve Darıcı
, Abdullah Özonur, Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bahçe
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
360
0
FAVORİ
360
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yörenin (Şarköy/Tekirdağ-Urla/İzmir) Cabernet Sauvignon Üzüm Ve Şaraplarının Genel Bileşimi Ve Fenolik Bileşikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Dicle Yıldırım, Abdullah Özonur,
Merve Darıcı
, Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bahçe
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
210
0
FAVORİ
210
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şaraplık üzümlerde ve şaraplarda tanımlayıcı duyusal analizler
Yazarlar:
Merve Darıcı
,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bahçe
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1743
0
FAVORİ
1743
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALKOLLÜ İÇKİLERİN KALİTE KONTROLÜNDE KULLANILAN FARKLI ALKOL TAYİN METOTLARININ KARŞILAŞTIRILMASI VE NIR (YAKIN KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ) METODUNUN VALİDASYONU
Yazarlar:
Merve Darıcı
,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4186
0
FAVORİ
4186
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE FARKLI COĞRAFİ YÖRELERDE ÜRETİLEN KALİTE KALECİK KARASI KIRMIZI ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Merve Darıcı
,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1444
0
FAVORİ
1444
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BORNOVA MİSKETİ ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Merve Darıcı
, Selin Yabacı Karaoğlan, Zeynep Dilan Çelik,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1332
0
FAVORİ
1332
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MAHLEP ŞARABININ AROMA MADDELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Merve Darıcı
, Zeynep Dilan Çelik, Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1312
0
FAVORİ
1312
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Denizli İlinin Değişik Rakımlı Alt Bölgelerinden Sağlanan Çalkarası Üzümlerinden Elde Edilen Pembe Şarapların Aroma Maddelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Merve Darıcı
, Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1101
0
FAVORİ
1101
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Emir Üzümünden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Turgut Cabaroğlu, Adnan Bozdoğan, Kemal Şen,
Merve Darıcı
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
521
0
FAVORİ
521
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Bahçe
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat