Turgut Cabaroğlu profil resmi
Turgut Cabaroğlu Prof. Dr. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 4
9 Yayın
0 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi

Kurum

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

DÜNYA ŞARAP ENDÜSTRİSİNE GENEL BİR BAKIŞ
Yayın Bilgisi: 2018 , Bahçe
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1549

0

1

1549

Yayınlar

0

1462

YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMA SALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19103
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1214

0

1214

Şaraplık üzümlerde ve şaraplarda tanımlayıcı duyusal analizler
Yayın Bilgisi: 2019 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2474

0

2474

DÜNYA ŞARAP ENDÜSTRİSİNE GENEL BİR BAKIŞ
Yayın Bilgisi: 2018 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1549

1

1549

0

3890

0

1663

BORNOVA MİSKETİ ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar: Merve Darıcı , Selin Yabacı Karaoğlan, Zeynep Dilan Çelik, Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1637

0

1637

0

4124

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

3

0

1462

YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMA SALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19103
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1214

1

0

1214

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.