Turgut Cabaroğlu profil resmi
Turgut Cabaroğlu Prof. Dr. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 3
9 Yayın
0 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi

Kurum

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

1182

YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMA SALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19103
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1017

0

1017

Şaraplık üzümlerde ve şaraplarda tanımlayıcı duyusal analizler
Yayın Bilgisi: 2019 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2053

0

2053

DÜNYA ŞARAP ENDÜSTRİSİNE GENEL BİR BAKIŞ
Yayın Bilgisi: 2018 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 973

0

973

0

3460

0

1540

BORNOVA MİSKETİ ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar: Merve Darıcı , Selin Yabacı Karaoğlan, Zeynep Dilan Çelik, Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1468

0

1468

0

3743

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

2

0

1182

YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMA SALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19103
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1017

1

0

1017

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.