Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tülin Eker
Dr. Öğr. Üyesi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
26
5
Yayın
10
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
26
TR Dizin Atıf
0000-0001-9726-160X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Popüler Yayınları
GIDALARIN TÜKETİLMESİ SIRASINDA RETRONAZAL YOLLA AROMA SALINIMININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Tülin Eker
, Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2125
0
ATIF
1
FAVORİ
2125
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beyaz Şapkalı Mantarda Hasat Sonrası Kalsiyum Klorür ve Sodyum Aljinat Uygulamalarının Muhafaza Kalitesine Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayşe Tülin Öz
,
Tülin Eker
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
DOI: 10.15671/hjbc.1031433
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
834
0
ATIF
1
FAVORİ
834
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sugar composition and biochemical properties of fig seed obtained from Abbas variety
Yazarlar:
Tülin Eker
,
Ayşe Tülin Öz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
128
0
FAVORİ
128
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çimlenmenin Beyaz, Kırmızı ve Siyah Darı Ununun Kimyasal Bileşimi, Fenolik ve Antioksidan Potansiyeli ile Mineral Bileşimine Etkisi
Yazarlar:
Tülin Eker
,
Rabia Turan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
536
0
FAVORİ
536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beyaz Şapkalı Mantarda Hasat Sonrası Kalsiyum Klorür ve Sodyum Aljinat Uygulamalarının Muhafaza Kalitesine Etkisinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayşe Tülin Öz
,
Tülin Eker
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
DOI: 10.15671/hjbc.1031433
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
834
1
FAVORİ
834
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMA SALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Tülin Eker
,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19103
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1213
0
FAVORİ
1213
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARIN TÜKETİLMESİ SIRASINDA RETRONAZAL YOLLA AROMA SALINIMININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Tülin Eker
, Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2125
1
FAVORİ
2125
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Hakemlik
Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Aydın Gastronomy
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Yayınlar
YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMA SALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Tülin Eker
,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19103
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1213
1
ATIF
0
FAVORİ
1213
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat