avatar
Tülin Eker Dr. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 3
4 Yayın
10 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Bilimleri (Diğer)

Kurum

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Popüler Yayınları

GIDALARIN TÜKETİLMESİ SIRASINDA RETRONAZAL YOLLA AROMA SALINIMININ BELİRLENMESİ
Yazarlar: Tülin Eker , Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1931

0

1

1931

Yayınlar

0

7

0

465

YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMA SALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19103
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 909

0

909

GIDALARIN TÜKETİLMESİ SIRASINDA RETRONAZAL YOLLA AROMA SALINIMININ BELİRLENMESİ
Yazarlar: Tülin Eker , Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1931

1

1931

Yayınlar

YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMA SALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19103
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 909

1

0

909

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.