Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Servet Kazım Güney
Servet Kazım Güney
Öğretim Görevlisi
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-1948-4223
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Türk Kültür Tarihi
Gastronomi
Kurum
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Foods spreading from Turkish cuisine to the world
Yazarlar:
Servet Güney
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-2-159
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1185
1
ATIF
1
FAVORİ
1185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Foods spreading from Turkish cuisine to the world
Yazarlar:
Servet Güney
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-2-159
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1185
1
FAVORİ
1185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Foods spreading from Turkish cuisine to the world
Yazarlar:
Servet Güney
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-2-159
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1185
1
ATIF
1
FAVORİ
1185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat