Loading [a11y]/accessibility-menu.js
avatar
Servet Kazım Güney Öğretim Görevlisi BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 2
2 Yayın
0 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Türk Kültür Tarihi Gastronomi

Kurum

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Foods spreading from Turkish cuisine to the world
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-2-159
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2411

3

2

2411

Yayınlar

0

344

Foods spreading from Turkish cuisine to the world
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-2-159
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2411

2

2411

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Foods spreading from Turkish cuisine to the world
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-2-159
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2411

3

2

2411

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.