Sezen Harmankaya profil resmi
Sezen Harmankaya Dr. Öğr. Üyesi KAFKAS ÜNİVERSİTESİ, KARS MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın 7 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 3
7 Yayın
1 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ, KARS MESLEK YÜKSEKOKULU

Popüler Yayınları

0

1

1066

Yayınlar

The Effect of Incubation Period on the Shelf Life of Kefir Beverage Prepared with Kefir Culture
Yayın Bilgisi: 2023 , Caucasian Journal of Science
DOI: 10.48138/cjo.1324143
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 221

0

221

1

1066

0

562

0

667

Tavuk Eti Raf Ömrü Üzerine Biberiye ve Karanfil Uçucu Yağlarının Etkisi
Yazarlar: Sezen Harmankaya , Leyla Vatansever
Yayın Bilgisi: 2017 , Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1124

0

1124

0

5853

Hakemlik

Yayınlar

Investigation of Some Microbiological and Chemical Properties of Different Cheeses
DOI: 10.17798/bitlisfen.658163
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 562

3

0

562

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.