Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sezen Harmankaya
Dr. Öğr. Üyesi
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ, KARS MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
8
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ, KARS MESLEK YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
Ambalaj materyalinin yoğurdun raf ömrü ve bazı kalite kriterleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Sezen Harmankaya
,
Emine Betül Akalın
,
Koray İşbaralı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1011541
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1486
0
ATIF
1
FAVORİ
1486
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Presence and Prevalence of Motile Aeromonas Species Isolated from Rainbow Trout (Oncorhynchus Mykıss) Offered for Consumption in Kars
Yazarlar:
Sezen Harmankaya
,
Ahmet Harmankaya
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Caucasian Journal of Science
DOI: 10.48138/cjo.1502747
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
96
0
FAVORİ
96
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
In vitro Evaluation of the Effects of Inula viscosa’s Different Extracts on Wound Healing and Oxidative Stress in Mouse L929 Fibroblast Cell Line
Yazarlar:
Ahmet Harmankaya
,
İrfan Çınar
,
Muhammed Yayla
,
Sezen Harmankaya
,
Murat Beytur
,
Cem Öziç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Fabad Eczacılık Bilimler Dergisi
DOI: 10.55262/fabadeczacilik.1364029
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
165
0
FAVORİ
165
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Incubation Period on the Shelf Life of Kefir Beverage Prepared with Kefir Culture
Yazarlar:
Sezen Harmankaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Caucasian Journal of Science
DOI: 10.48138/cjo.1324143
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
356
0
FAVORİ
356
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ambalaj materyalinin yoğurdun raf ömrü ve bazı kalite kriterleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Sezen Harmankaya
,
Emine Betül Akalın
,
Koray İşbaralı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1011541
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1486
1
FAVORİ
1486
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of Some Microbiological and Chemical Properties of Different Cheeses
Yazarlar:
Sezen Harmankaya
,
Ahmet Harmankaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.658163
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
658
0
FAVORİ
658
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Meyve İlaveleri ile Hazırlanan Kefirlerin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
Sezen Harmankaya
, Güven Gülbaz,
Ufuk Kamber
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
743
0
FAVORİ
743
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk Eti Raf Ömrü Üzerine Biberiye ve Karanfil Uçucu Yağlarının Etkisi
Yazarlar:
Sezen Harmankaya
, Leyla Vatansever
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1226
0
FAVORİ
1226
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lektinler ve Glikobilimlerdeki Önemi
Yazarlar:
Ahmet Harmankaya
,
Ayla Özcan
,
Sezen Harmankaya
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6409
0
FAVORİ
6409
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Caucasian Journal of Science
Fabad Eczacılık Bilimler Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Van Veterinary Journal
Hakemlik
Food and Health
Yayınlar
Investigation of Some Microbiological and Chemical Properties of Different Cheeses
Yazarlar:
Sezen Harmankaya
,
Ahmet Harmankaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.658163
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
658
4
ATIF
0
FAVORİ
658
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat