avatar
Tufan Süren Doç. Dr. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm fakültesi
Yayın 4 Hakemlik 20 TR Dizin Atıf 15
4 Yayın
20 Hakemlik
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mesleki Eğitim Beslenme Eğitimi Mutfak Kültürü Aşçılık Pastacılık Yiyecek ve İçecek Türk Mutfağı Yöresel Mutfaklar Dünya Mutfakları Temel Mutfak Teknikleri Geleneksel Yemek Fonksiyonel Gıdalar Gıda Tüketimi Gastronomi Beslenme eğitimi

Kurum

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm fakültesi

Popüler Yayınları

Geleneksel Türk İçecekleri
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15844

0

2

15844

Yayınlar

2

15844

Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yazarlar: Ramazan Eren , Tufan Süren , Mehmet Kızıleli
Yayın Bilgisi: 2017 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9714

0

9714

Yağ Tüketim Şekilleri ve Sıklıkları Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Tufan Süren , Fulya Sarper
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1384

0

1384

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.