Zeynal Topalcengiz profil resmi
Zeynal Topalcengiz Doç. Dr. MUS ALPARSLAN UNIVERSITY
Yayın 5 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 4
5 Yayın
3 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

MUS ALPARSLAN UNIVERSITY

Yayınlar

0

30

0

286

0

898

Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar: Sefa Işık , Fatih Bozkurt, Senem Guner , Sümeyra Işık, Zeynal Topalcengiz
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 840

0

840

0

797

Yayınlar

1

0

898

Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar: Sefa Işık , Fatih Bozkurt, Senem Guner , Sümeyra Işık, Zeynal Topalcengiz
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 840

3

0

840

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.