Zeynal Topalcengiz profil resmi
Zeynal Topalcengiz Doç. Dr. MUS ALPARSLAN UNIVERSITY
Yayın 6 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 4
6 Yayın
3 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

MUS ALPARSLAN UNIVERSITY

Yayınlar

0

1156

0

700

0

2544

Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar: Sefa Işık , Fatih Bozkurt, Senem Guner , Sümeyra Işık, Zeynal Topalcengiz
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1241

0

1241

0

1037

Yayınlar

1

0

700

4

0

2544

Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar: Sefa Işık , Fatih Bozkurt, Senem Guner , Sümeyra Işık, Zeynal Topalcengiz
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1241

6

0

1241

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.