Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zeynal Topalcengiz
Doç. Dr.
MUS ALPARSLAN UNIVERSITY
Yayın
5
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
3
5
Yayın
3
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-2113-7319
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
MUS ALPARSLAN UNIVERSITY
Yayınlar
Gıda Kaynaklı Zehirlenmelerin Sosyo-demografik Açıdan İncelenmesi: Hakkâri, Konya ve Muş Örnekleri
Yazarlar:
Canan Taşan
,
Gonca Buyrukoglu
,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Hendese Teknik Bilimler ve Mühendislik Dergisi
DOI: 10.5281/zenodo.11068919
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
273
0
FAVORİ
273
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Meta-Heuristic Algorithm-Based Feature Selection Approach to Improve Prediction Success for Salmonella Occurrence in Agricultural Waters
Yazarlar:
Murat Demir
,
Murat Canayaz
,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1302050
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
449
0
FAVORİ
449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKROYEŞİLLİKLER: BESİNSEL İÇERİĞİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ, ÜRETİMİ VE GIDA GÜVENLİĞİ
Yazarlar:
Sefa Işık
,
Hasan Işık
,
Zeynep Aytemiş
,
Senem Guner
,
Aziz Aksoy
,
Bülent Çetin
,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22041
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1472
0
FAVORİ
1472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar:
Sefa Işık
, Fatih Bozkurt,
Senem Guner
, Sümeyra Işık,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
976
0
FAVORİ
976
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ASİDE ADAPTE VE ADAPTE OLMAYAN DURAĞAN FAZ ESCHERICHIA COLI O157:H7, SALMONELLA TYPHIMURIUM VE LISTERIA MONOCYTOGENES’İN NAR SUYUNDAKİ CANLI KALMA SÜRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Zeynal Topalcengiz
, Sefa Işık, Hasan Işık,
Senem Güner
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19059
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
888
0
FAVORİ
888
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hendese Teknik Bilimler ve Mühendislik Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Editörlük
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Alan Editörü , Editör Yardımcısı , Dil Editörü
Kurul Üyeliği
Alfa Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Dergisi
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Muş Alparslan Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Food and Health
Trakya University Journal of Natural Sciences
Yayınlar
MİKROYEŞİLLİKLER: BESİNSEL İÇERİĞİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ, ÜRETİMİ VE GIDA GÜVENLİĞİ
Yazarlar:
Sefa Işık
,
Hasan Işık
,
Zeynep Aytemiş
,
Senem Guner
,
Aziz Aksoy
,
Bülent Çetin
,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22041
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1472
1
ATIF
0
FAVORİ
1472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar:
Sefa Işık
, Fatih Bozkurt,
Senem Guner
, Sümeyra Işık,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
976
4
ATIF
0
FAVORİ
976
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat