Zeynal Topalcengiz profil resmi
Zeynal Topalcengiz Doç. Dr. MUS ALPARSLAN UNIVERSITY
Yayın 5 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 3
5 Yayın
3 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

MUS ALPARSLAN UNIVERSITY

Yayınlar

0

217

0

420

0

1339

Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar: Sefa Işık , Fatih Bozkurt, Senem Guner , Sümeyra Işık, Zeynal Topalcengiz
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 949

0

949

0

877

Yayınlar

1

0

1339

Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar: Sefa Işık , Fatih Bozkurt, Senem Guner , Sümeyra Işık, Zeynal Topalcengiz
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 949

4

0

949

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.