Zeynal Topalcengiz profil resmi
Zeynal Topalcengiz Doç. Dr. MUS ALPARSLAN UNIVERSITY
Yayın 4 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 4
4 Yayın
2 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

MUS ALPARSLAN UNIVERSITY

Yayınlar

0

251

0

820

Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar: Sefa Işık , Fatih Bozkurt, Senem Guner , Sümeyra Işık, Zeynal Topalcengiz
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 818

0

818

0

778

Yayınlar

1

0

820

Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar: Sefa Işık , Fatih Bozkurt, Senem Guner , Sümeyra Işık, Zeynal Topalcengiz
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 818

2

0

818

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.