avatar
Bülent Çetin Prof. Dr. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 10 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 20 TR Dizin Atıf 4
10 Yayın
3 Hakemlik
20 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

2

2

702

0

1

529

0

1

57

Yayınlar

0

32

MAYALARDA SAFRA TUZU TOLERANSININ BELİRLENMESİNDE FARKLI SICAKLIK VE BESİYERİ KULLANIMININ ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23089
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 162

0

162

1

57

Gıda ve Genom İnteraksiyonu: Beslenme Genomiği
DOI: 10.21597/jist.1188508
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1266

0

1266

0

851

2

702

Probiyotikler ve Belirlenmelerinde Kullanılan in vitro Testler
DOI: 10.17097/ataunizfd.549552
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11627

0

11627

0

791

Meyve Sularında Patulin Kirlenmesi ve Kontrol Önlemleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.434750
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3213

0

3213

Yayınlar

Gıda ve Genom İnteraksiyonu: Beslenme Genomiği
DOI: 10.21597/jist.1188508
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1266

1

0

1266

1

0

851

2

2

702

Probiyotikler ve Belirlenmelerinde Kullanılan in vitro Testler
DOI: 10.17097/ataunizfd.549552
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11627

5

0

11627

1

0

791

Meyve Sularında Patulin Kirlenmesi ve Kontrol Önlemleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.434750
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3213

10

0

3213

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.