Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burcu Bazu Çırpıcı
Arş. Gör.
Atatürk Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
1
2
Yayın
1
Hakemlik
0000-0001-6353-4438
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Atatürk Üniversitesi
Popüler Yayınları
Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Ticari Kefirlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
Yazarlar:
Burcu Bazu Çırpıcı
,
Bülent Çetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: 10.5152/FSER.2023.23010
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
124
0
ATIF
1
FAVORİ
124
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
MAYALARDA SAFRA TUZU TOLERANSININ BELİRLENMESİNDE FARKLI SICAKLIK VE BESİYERİ KULLANIMININ ETKİSİ
Yazarlar:
Bülent Çetin
,
Burcu Bazu Çırpıcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23089
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
289
0
FAVORİ
289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Ticari Kefirlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
Yazarlar:
Burcu Bazu Çırpıcı
,
Bülent Çetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: 10.5152/FSER.2023.23010
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
124
1
FAVORİ
124
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Hakemlik
Gıda
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat