Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Arzu Odunkıran
Öğretim Görevlisi
Iğdır Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-6455-8594
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mikrobiyolojisi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Iğdır Üniversitesi
Yayınlar
Bal ve Propolisin Bazı Özellikleri ve Covid-19 Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Arzu Odunkıran
,
Memnune Şengül
,
Seda Ufuk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
462
0
FAVORİ
462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Edirne’de Geleneksel Olarak Üretilen Badem Ezmesinin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Arzu Odunkıran
,
Melek Zor
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.873725
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
830
0
FAVORİ
830
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Apitherapy and Nature
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat