Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Melek Zor
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
8
5
Yayın
18
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
0000-0002-5795-218X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Dietary Advanced Glycation End Products (D-AGEs): Formation, Detection, and Health Implications
Yazarlar:
Seda Ufuk
,
Melek Zor
,
Memnune Şengül
,
İsa Arslan Karakütük
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Black Sea Journal of Engineering and Science
DOI: 10.34248/bsengineering.1701252
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
235
0
FAVORİ
235
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİTKİ BAZLI ET: ETE SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR ALTERNATİF
Yazarlar:
Melek Zor
,
Ahmed Menevseoglu
,
Seda Ufuk
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23147
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
642
0
FAVORİ
642
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation about Various Infusion Conditions on Physical, Chemical and Antioxidant Properties of Clitoria ternatea L. Tea
Yazarlar:
Melek Zor
,
Memnune Şengül
,
İsa Arslan Karakütük
,
Sefa Aksoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1267541
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
872
0
FAVORİ
872
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kokulu üzüm (Vitis labrusca L.) meyvesi ve ekstraktlarının dondurma üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması
Yazarlar:
Melek Zor
,
İsa Arslan Karakütük
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1644
0
FAVORİ
1644
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Edirne’de Geleneksel Olarak Üretilen Badem Ezmesinin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Arzu Odunkıran
,
Melek Zor
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.873725
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1081
0
FAVORİ
1081
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ATA-Gıda Dergisi
Black Sea Journal of Engineering and Science
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Editörlük
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
ATA-Gıda Dergisi
Food and Health
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
BİTKİ BAZLI ET: ETE SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR ALTERNATİF
Yazarlar:
Melek Zor
,
Ahmed Menevseoglu
,
Seda Ufuk
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23147
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
642
1
ATIF
0
FAVORİ
642
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation about Various Infusion Conditions on Physical, Chemical and Antioxidant Properties of Clitoria ternatea L. Tea
Yazarlar:
Melek Zor
,
Memnune Şengül
,
İsa Arslan Karakütük
,
Sefa Aksoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1267541
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
872
2
ATIF
0
FAVORİ
872
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Edirne’de Geleneksel Olarak Üretilen Badem Ezmesinin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Arzu Odunkıran
,
Melek Zor
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.873725
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1081
1
ATIF
0
FAVORİ
1081
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat