Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ebru Erdemir
Doç.
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
5
2
Yayın
4
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0001-5001-8151
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi
Yayınlar
Ağrı ve Erzurum İllerinde Satılan Buy Otu Tohumu Unlarının Bazı Özelliklerinin Araştırılması
Yazarlar:
Ebru Erdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1212929
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
415
0
FAVORİ
415
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve et ürünlerinin tekstürel özelliklerini enstrümantal olarak tespit etme yöntemleri ve tekstür profil analizi üzerine bir derleme
Yazarlar:
Ebru Erdemir
,
Mehmet Karaoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.782149
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2532
0
FAVORİ
2532
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Editörlük
Nuh’un Gemisi Sağlık Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Food and Health
Gıda
Journal of Agriculture
Yayınlar
Et ve et ürünlerinin tekstürel özelliklerini enstrümantal olarak tespit etme yöntemleri ve tekstür profil analizi üzerine bir derleme
Yazarlar:
Ebru Erdemir
,
Mehmet Karaoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.782149
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2532
6
ATIF
0
FAVORİ
2532
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat