Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Haktan Aktaş
Arş. Gör.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
3
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
3
3
Yayın
4
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
TURŞU KÖKENLİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİ VE ANTİFUNGAL AKTİVİTELERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Haktan Aktaş
,
Bülent Çetin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22011
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
873
2
ATIF
2
FAVORİ
873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Otokton İzolatlar Kullanılarak Üretilen Yoğurtlara Yönelik Tüketici Beğenisinin İncelenmesi
Yazarlar:
Bülent Çetin
,
Haktan Aktaş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
283
0
FAVORİ
283
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ve Genom İnteraksiyonu: Beslenme Genomiği
Yazarlar:
Bülent Çetin
,
Haktan Aktaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1188508
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2094
0
FAVORİ
2094
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURŞU KÖKENLİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİ VE ANTİFUNGAL AKTİVİTELERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Haktan Aktaş
,
Bülent Çetin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22011
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
873
2
FAVORİ
873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
International Journal of Secondary Metabolite
Muş Alparslan Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Gıda ve Genom İnteraksiyonu: Beslenme Genomiği
Yazarlar:
Bülent Çetin
,
Haktan Aktaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1188508
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2094
1
ATIF
0
FAVORİ
2094
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURŞU KÖKENLİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİ VE ANTİFUNGAL AKTİVİTELERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Haktan Aktaş
,
Bülent Çetin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22011
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
873
2
ATIF
2
FAVORİ
873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat