Sefa Işık profil resmi
Sefa Işık Öğretim Görevlisi MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 4
3 Yayın
1 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

526

0

857

Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar: Sefa Işık , Fatih Bozkurt, Senem Guner , Sümeyra Işık, Zeynal Topalcengiz
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 826

0

826

Yayınlar

1

0

857

Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar: Sefa Işık , Fatih Bozkurt, Senem Guner , Sümeyra Işık, Zeynal Topalcengiz
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 826

3

0

826

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.