Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sefa Işık
Öğretim Görevlisi
MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
12
5
Yayın
5
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Gıda Güvenliği ve Tarımsal Sular: Mikrobiyolojik ve Kimyasal Risklerin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Miray Rezzan Demir
,
Rabia Arslan Öztürk
,
Sümeyra Işık
,
Halil İbrahim Uzun
,
Sefa Işık
,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
34
0
FAVORİ
34
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı N-Sübstitüe Ftalimid Türevlerinin Antimikrobiyal Etkilerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Sefa Işık
,
Ayşe Tan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Hendese Teknik Bilimler ve Mühendislik Dergisi
DOI: 10.5281/zenodo.13996463
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
242
0
FAVORİ
242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürülebilir Özellikte Yeni Kahvaltılık Bir Ürün: Dut Pekmezi Kreması
Yazarlar:
Sefa Işık
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1075973
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1369
0
FAVORİ
1369
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKROYEŞİLLİKLER: BESİNSEL İÇERİĞİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ, ÜRETİMİ VE GIDA GÜVENLİĞİ
Yazarlar:
Sefa Işık
,
Hasan Işık
,
Zeynep Aytemiş
,
Senem Guner
,
Aziz Aksoy
,
Bülent Çetin
,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22041
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3056
0
FAVORİ
3056
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar:
Sefa Işık
, Fatih Bozkurt,
Senem Guner
, Sümeyra Işık,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1443
0
FAVORİ
1443
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hendese Teknik Bilimler ve Mühendislik Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Editörlük
Hendese Teknik Bilimler ve Mühendislik Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Biological Diversity and Conservation
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Sürülebilir Özellikte Yeni Kahvaltılık Bir Ürün: Dut Pekmezi Kreması
Yazarlar:
Sefa Işık
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1075973
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1369
2
ATIF
0
FAVORİ
1369
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKROYEŞİLLİKLER: BESİNSEL İÇERİĞİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ, ÜRETİMİ VE GIDA GÜVENLİĞİ
Yazarlar:
Sefa Işık
,
Hasan Işık
,
Zeynep Aytemiş
,
Senem Guner
,
Aziz Aksoy
,
Bülent Çetin
,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22041
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3056
4
ATIF
0
FAVORİ
3056
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar:
Sefa Işık
, Fatih Bozkurt,
Senem Guner
, Sümeyra Işık,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1443
6
ATIF
0
FAVORİ
1443
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI