BibTex RIS Cite

Mernis Projesi ve Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Çevresinde 7201 Sayılı Tebligat Kanunu ve Bu Kanuna Dayalı Çıkarılan Tebligat Tüzüğünde Yapılması Gerekli Değişiklik Önerisi

Year 2010, Issue: 3, 0 - 0, 01.05.2010

Abstract

Bilindiği üzere, hukuk kuralları ve geniş anlamda mevzuat normal bir canlı gibi
değişir ve gelişir. Günün koşulları ve zaruretler de yeni hukuki normların ortaya
konulmasını gerekli kılar. Bu cümleden olarak, devrim niteliğinde iki büyük
düzenleme söz konusudur. Bunlar başlıkta da belirtilen Mernis Projesi ve Adrese
Dayalı Nüfus Kayıt Sistemidir. Bu iki çok önemli konuda olabildiğince çok şey
yazılmış, tartışılmıştır. Bu yazıda adı geçen konular tartışılmayacak, sadece ve
o da gerekli görülürse tanımlarla konu ifade edilecek, esas olarakta bu düzenlemeler
ışığında “Tebligat Mevzuatı”nda da yapılması gereken değişikliklere vurgu
yapılacaktır.

Year 2010, Issue: 3, 0 - 0, 01.05.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA86PF59YC
Journal Section Research Article
Authors

Av. H.Erdal Demir This is me

Av. Ertuğrul Bayram This is me

Stj. Av. Burak Kocaoğlu This is me

Publication Date May 1, 2010
Published in Issue Year 2010 Issue: 3

Cite

APA Demir, A. H., Bayram, A. E., & Kocaoğlu, S. A. B. (2010). Mernis Projesi ve Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Çevresinde 7201 Sayılı Tebligat Kanunu ve Bu Kanuna Dayalı Çıkarılan Tebligat Tüzüğünde Yapılması Gerekli Değişiklik Önerisi. Ankara Barosu Dergisi(3).
AMA Demir AH, Bayram AE, Kocaoğlu SAB. Mernis Projesi ve Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Çevresinde 7201 Sayılı Tebligat Kanunu ve Bu Kanuna Dayalı Çıkarılan Tebligat Tüzüğünde Yapılması Gerekli Değişiklik Önerisi. ABD. May 2010;(3).
Chicago Demir, Av. H.Erdal, Av. Ertuğrul Bayram, and Stj. Av. Burak Kocaoğlu. “Mernis Projesi Ve Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Çevresinde 7201 Sayılı Tebligat Kanunu Ve Bu Kanuna Dayalı Çıkarılan Tebligat Tüzüğünde Yapılması Gerekli Değişiklik Önerisi”. Ankara Barosu Dergisi, no. 3 (May 2010).
EndNote Demir AH, Bayram AE, Kocaoğlu SAB (May 1, 2010) Mernis Projesi ve Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Çevresinde 7201 Sayılı Tebligat Kanunu ve Bu Kanuna Dayalı Çıkarılan Tebligat Tüzüğünde Yapılması Gerekli Değişiklik Önerisi. Ankara Barosu Dergisi 3
IEEE A. H. Demir, A. E. Bayram, and S. A. B. Kocaoğlu, “Mernis Projesi ve Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Çevresinde 7201 Sayılı Tebligat Kanunu ve Bu Kanuna Dayalı Çıkarılan Tebligat Tüzüğünde Yapılması Gerekli Değişiklik Önerisi”, ABD, no. 3, May 2010.
ISNAD Demir, Av. H.Erdal et al. “Mernis Projesi Ve Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Çevresinde 7201 Sayılı Tebligat Kanunu Ve Bu Kanuna Dayalı Çıkarılan Tebligat Tüzüğünde Yapılması Gerekli Değişiklik Önerisi”. Ankara Barosu Dergisi 3 (May 2010).
JAMA Demir AH, Bayram AE, Kocaoğlu SAB. Mernis Projesi ve Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Çevresinde 7201 Sayılı Tebligat Kanunu ve Bu Kanuna Dayalı Çıkarılan Tebligat Tüzüğünde Yapılması Gerekli Değişiklik Önerisi. ABD. 2010.
MLA Demir, Av. H.Erdal et al. “Mernis Projesi Ve Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Çevresinde 7201 Sayılı Tebligat Kanunu Ve Bu Kanuna Dayalı Çıkarılan Tebligat Tüzüğünde Yapılması Gerekli Değişiklik Önerisi”. Ankara Barosu Dergisi, no. 3, 2010.
Vancouver Demir AH, Bayram AE, Kocaoğlu SAB. Mernis Projesi ve Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Çevresinde 7201 Sayılı Tebligat Kanunu ve Bu Kanuna Dayalı Çıkarılan Tebligat Tüzüğünde Yapılması Gerekli Değişiklik Önerisi. ABD. 2010(3).

Ankara Barosu Dergisi TÜHAS atıf sistemini benimsemektedir.