Furfural contents of packaged / unpackaged red red globe and white sultanas raisins were examined by RP-HPLCDAD and some physical and chemical characteristics of raisins were also investigated. Titratable acidity and L*, a* and b* color values of white raisins were higher than those of red raisins P
Bu çalışmada paketlenmiş / paketlenmemiş kırmızı red globe ve beyaz sultana kuru üzümlerin furfural içerikleri RP-HPLC-DAD ile araştırılmış ve ayrıca furfural oluşumu ile ilgili bazı fiziksel ve kimyasal özellikler de belirlenmiştir. Beyaz kuru üzümlerde titrasyon asitliği ile L*, a* ve b* renk değerleri daha yüksek bulunurken P
Primary Language | English |
---|---|
Journal Section | Research Article |
Authors | |
Publication Date | September 1, 2016 |
Published in Issue | Year 2016 Volume: 14 Issue: 3 |
Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).