Volume: 14 Issue: 3, 9/1/16

Year: 2016

Research Article

Conference Paper

1. Biochemical and Molecular Identification of a Strain Leuconostoc lactis BT17, Isolated from a Spontaneously Fermented Cereal Beverage, Boza

 

2. Furfural Contents and Some Physical and Chemical Properties of Raisins

 

3. Total Phenolic Content, Antioxidant and Antimicrobial Activities of Homemade and Industrial Samples of Breakfast Zahter, Herbal Mixture

 

6. Türkiye Piyasasında Satışa Sunulan Patates Cipslerinde 3-MCPD Esterleri ve Glisidil Esterleri Miktarları

 

7. Berrak Nar Suyu ve Konsantrelerinde Bulanıklık Oluşumu

 

8. Kavrulmuş Mısır, Buğday ve Nohut Leblebi Çerezlerinin Beslenme Açısından Önemli Karbonhidrat Fraksiyonları

 

9. Laktik Asit Bakterilerinde Otoliz ve Peynir Teknolojisindeki Önemi

 

10. Keçiboynuzu Meyvesi Ceratonia siliqua L. ve Sağlık

 

11. İnsan Sağlığı ve Beslenme Fizyolojisi Açısından Çinkonun Önemi

Collection

 

12. Alglerden Elde Edilen Stabilize Edici Maddeler