Konferans Bildirisi
Remzi Cholakov , Zapryana Denkova , Velichka Yanakieva , Yulian Tumbarski , Zoltan Urshev , Iliyan Dobrev
Osman Gul , Mustafa Mortas , Muhammet Dervisoglu , Mehtap Er , Melike Atmaca , İlyas Atalar
Filiz Ucan Turkmen , Hatice Aysun Mercimek Takcı , Nazım Sekeroglu
Gülen Yıldız Turp , Başak Reçber , Kübra Gençoğlu
Ceren Karacaoğlu , Oğuz Gürsoy , Yusuf Yılmaz
Begüm Önal , Onur Özdikicierler , Fahri Yemişçioğlu
Oktay Yemiş , Hakime Gül Arslantürk
Abdulvahit Sayaslan , Emin Akarçay , Mehmet Tokatlı
Ömer Şimşek , Oğuz Gürsoy , Selime Hazır Dalca , Yusuf Yılmaz
Fikret Pazır , Yüksel Alper
Vildan Akdeniz , Özer Kınık , Oktay Yerlikaya , Ecem Akan
Işıl İlter , Saniye Akyıl , Mehmet Koç , Figen Kaymak-ertekin
Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).