Volume: 14 Issue: 2, 6/1/16

Year: 2016

Research Article

 

2. Inactivation Kinetics of Pectin Methyl Esterase under Thermosonication and Thermal Pasteurisation Process Conditions in Orange Juice

 

3. Enumeration and Identification of Dominant Microflora during the Fermentation of Shalgam

 

5. Effect of Environmental Factors on Heavy Metal Content of Raw Milk

 

6. Sıçanlarda Deneysel Mide Ülseri Modelinde Yeşil Çay Ekstraktı ve Peynir Altı Suyu Proteinlerinin Etkileri

 

9. Kızartılmış Kabak Dilimi Üretiminde Mikrodalga Destekli Ön Kurutma ve Derin Kızartma İşlem Koşullarının Optimizasyonu

 

10. Çiğ İnek Sütü Somatik Hücre Sayısının Yoğurdun Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri

 

14. Gıda Ambalajlamada Son Gelişmeler

 

18. Lezzet Katkısı Olarak Peynir ve Enzim Modifiye Peynir Tekniğinde Güncel Durum

 

20. Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye?

Collection

 

11. Sindirim Sistemi Modellerinde Probiyotik Mikroorganizmaların Canlılığı

 

12. Dondurulmuş Gıdaların Çözündürülmesinde Alternatif Bir Yöntem: Ohmik Çözündürme

 

13. Bitkisel Yağ Rafinasyonunda Yeni Bir Yaklaşım: Minimal Rafinasyon

 

15. Kuru Kaymağın Tekstürel Yapısı

 

16. Kızılötesi Teknolojisi ve Gıda İşlemedeki Kullanımı

 

17. Süt Reçeli Üretim Yöntemleri ve Özellikleri

 

19. Tat-Koku İnteraksiyonları