Volume: 14 Issue: 4, 12/1/16

Year: 2016

Research Article

 

1. Vakum Evaporasyon İşlemi Sırasında Koruk Suyu Konsantrelerinin Reolojik Özelliklerindeki Değişimler

 

3. Farklı İnkübasyon Sıcaklığı ile İnkübasyon Sonlandırma pH’sının Probiyotik Yoğurdun Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi

 

4. Prolaktin Reseptör PRLR Gen Ekspresyonunun Süt Kompozisyonuna Etkisi

 

7. Güneşte Kurutulmuş Bamyaların Rehidrasyon Kinetiği

 

8. Gıda İşletmelerinde Kullanılan Suların Gıda Güvenliği Yönünden İncelenmesi

 

9. Yakın-Kızılötesi NIR Spektroskopisi Kullanılarak Koyun, Keçi ve İnek Sütlerinin Tanımlanması

 

11. Bazı Fermente Gıdalardan İzole Edilen Lactobacillus plantarum Suşlarının Metal Dirençlilik Özellikleri

 

12. Gıda Endüstrisi Yan Ürünleri Kullanımıyla Cips Üretimine Yeni Bir Yaklaşım: Zenginleştirilmiş Gluten Cipsi

 

13. Ege Bölgesi’nde Satışa Sunulan Kuru Üzümlerde Okratoksin A ve Küf İlişkisi

 

17. Jelatin ve Fizikokimyasal Özellikleri

 

19. Süt ve Ürünlerinde Mikrodalga Uygulamaları

 

21. Gıda Mühendisliğinde Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği Uygulamaları

Collection

 

14. Bioactive Peptides Isolated from Microalgae Spirulina platensis and their Biofunctional Activities

 

15. Alglerden Elde Edilen Yüksek Değerlikli Bileşiklerin Biyoaktif/Biyolojik Uygulama Alanları

 

16. Bitkisel Protein İzolatlarının Fonksiyonel Özellikleri

 

20. Gama-orizanol