BibTex RIS Cite

Analysis of Publications from Turkey in Food Science and Technology

Year 2015, Volume: 13 Issue: 4, 360 - 363, 01.12.2015

Abstract

InCites is an important database which predicates research quality measurement on performance of scientific publications based on data of the Web of Science. In this study, the data retrieved from InCites are analyzed, and the aim of the study is to evaluate the publications in the field of Food Science and Technology from Turkey in the light of the data from the Web of Science

References

  • INCites, http://incites.isiknowledge.com/ Erişim Tarihi: Aralık 2015.

Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi

Year 2015, Volume: 13 Issue: 4, 360 - 363, 01.12.2015

Abstract

Araştırma kalitesini ölçmede Web of Science verilerine dayanılarak oluşturulan bilimsel yayınlardaki performansı esas alan InCites, önemli bir veri tabanıdır. InCites’dan elde edilen verilerin analiz edildiği bu çalışmada amaç, Web of Science kapsamında yer alan Türkiye adresli gıda bilimi ve teknolojisi alanıyla ilgili yayınların çeşitli açılardan incelenmesidir

References

  • INCites, http://incites.isiknowledge.com/ Erişim Tarihi: Aralık 2015.
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Article
Authors

Ramazan Gökbunar This is me

Şakir Sarıçay This is me

Publication Date December 1, 2015
Published in Issue Year 2015 Volume: 13 Issue: 4

Cite

APA Gökbunar, R., & Sarıçay, Ş. (2015). Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi. Akademik Gıda, 13(4), 360-363.
AMA Gökbunar R, Sarıçay Ş. Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi. Akademik Gıda. December 2015;13(4):360-363.
Chicago Gökbunar, Ramazan, and Şakir Sarıçay. “Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi”. Akademik Gıda 13, no. 4 (December 2015): 360-63.
EndNote Gökbunar R, Sarıçay Ş (December 1, 2015) Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi. Akademik Gıda 13 4 360–363.
IEEE R. Gökbunar and Ş. Sarıçay, “Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi”, Akademik Gıda, vol. 13, no. 4, pp. 360–363, 2015.
ISNAD Gökbunar, Ramazan - Sarıçay, Şakir. “Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi”. Akademik Gıda 13/4 (December 2015), 360-363.
JAMA Gökbunar R, Sarıçay Ş. Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi. Akademik Gıda. 2015;13:360–363.
MLA Gökbunar, Ramazan and Şakir Sarıçay. “Gıda Bilimi Ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi”. Akademik Gıda, vol. 13, no. 4, 2015, pp. 360-3.
Vancouver Gökbunar R, Sarıçay Ş. Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi. Akademik Gıda. 2015;13(4):360-3.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).