Volume: 13 Issue: 4, 12/1/15

Year: 2015

Research Article

 

1. Effect of Different Processes on Chemical, Textural and Sensory Properties ofSakarya Circassian Cheese

 

2. Plaka Şekilli Beyaz Lahana Yapraklarının Kuruma Davranışının Modellenmesi

 

3. Isparta İli Kentsel Alanda Ailelerin Ekmek Tüketimi ve İsrafı

 

4. Bazı Pikan Cevizi Çeşitlerinin Yağ İçeriği ve Yağ Asitleri Bileşimi

 

5. Tokat Piyasasında Satışa Sunulan Tavuk Etlerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi

 

7. Kolajen Hidrolizatının Fonksiyonel Bir Bileşen Olarak Gıda Endüstrisinde Kullanılması

Conference Paper

8. Çeşit, Olgunluk ve Yoğurma Şartlarının Zeytinyağı Verimi, Bazı Kalite Parametreleri ve Aroma Profili Üzerine Etkisi

 

9. Kitosan ve Kitosan Bazlı Yenilebilir Film Uygulamaları

Conference Paper

10. Dirençli Nişasta: Tipleri, Kaynakları, Fizyolojik Etkileri ve Fonksiyonel Özellikleri

 

11. Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanındaki Türkiye Adresli Yayınların Analizi

Collection

 

6. Mikrobiyal Ksilanazlar ve Gıda Endüstrisinde Kullanım Alanları