BibTex RIS Cite

Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı

Year 2006, Volume: 4 Issue: 4, 21 - 26, 01.08.2006

Abstract

Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı

Year 2006, Volume: 4 Issue: 4, 21 - 26, 01.08.2006

Abstract

Peynirlerde olgunlaşma dönemini kısaltmak amacıyla uygulanan yöntemlerden en çok kullanım alanı bulanlardan biri peynir sütüne veya pıhtıya enzim ilavesidir. Bu nedenle makalede çeşitli tip enzim kullanımının peynirlerde meydana getirdiği değişimler ve olgunlaştırmanın hızlandırılması amacıyla çeşitli tip peynirlerde kullanımı irdelenmiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Article
Authors

Gülderen Oysun This is me

A.demet Karaman This is me

Publication Date August 1, 2006
Published in Issue Year 2006 Volume: 4 Issue: 4

Cite

APA Oysun, G., & Karaman, A. (2006). Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı. Akademik Gıda, 4(4), 21-26.
AMA Oysun G, Karaman A. Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı. Akademik Gıda. August 2006;4(4):21-26.
Chicago Oysun, Gülderen, and A.demet Karaman. “Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı”. Akademik Gıda 4, no. 4 (August 2006): 21-26.
EndNote Oysun G, Karaman A (August 1, 2006) Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı. Akademik Gıda 4 4 21–26.
IEEE G. Oysun and A. Karaman, “Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı”, Akademik Gıda, vol. 4, no. 4, pp. 21–26, 2006.
ISNAD Oysun, Gülderen - Karaman, A.demet. “Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı”. Akademik Gıda 4/4 (August 2006), 21-26.
JAMA Oysun G, Karaman A. Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı. Akademik Gıda. 2006;4:21–26.
MLA Oysun, Gülderen and A.demet Karaman. “Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı”. Akademik Gıda, vol. 4, no. 4, 2006, pp. 21-26.
Vancouver Oysun G, Karaman A. Peynir Teknolojisinde Ticari Enzim Kullanımı. Akademik Gıda. 2006;4(4):21-6.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).