Volume: 3 Issue: 1, 2/1/05

Year: 2005

Research Article

 

1. Yaş Meyve, Sebze Üretici ve İhracatçılarımız için EUREPGAP

 

2. Sütlü Biber Turşusu Yapımı Üzerine Bir Araştırma

 

3. Tepe Boşluğu Tekniği Kullanılarak Gıdalarda Aroma Maddelerinin Analizi

 

4. Baharatlarin Antioksidatif Etkileri

 

5. Karabaş Otu'nun Süperkritik Ekstrasyonu Lavandula Stoechas spp.

 

6. Gıdalarda Akrilamid Oluşumu ve Etkileri

 

7. Sizden Neler İsteniyor?

 

8. Tatil Köyleri ve Otellerde Sanitasyon

 

9. Avrupa Birliği ve Ülkemizde Gıda Güvenliği ve Denetim Sistemleri

 

10. Gıda İzlenebilirliği nedir?

 

12. Etkin Yönetim