BibTex RIS Cite

Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi

Year 2004, Volume: 2 Issue: 2, 28 - 31, 01.04.2004

Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi

Year 2004, Volume: 2 Issue: 2, 28 - 31, 01.04.2004
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Article
Authors

Nazlı Yeyin This is me

Ergun Köse This is me

Publication Date April 1, 2004
Published in Issue Year 2004 Volume: 2 Issue: 2

Cite

APA Yeyin, N., & Köse, E. (2004). Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda, 2(2), 28-31.
AMA Yeyin N, Köse E. Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda. April 2004;2(2):28-31.
Chicago Yeyin, Nazlı, and Ergun Köse. “Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi”. Akademik Gıda 2, no. 2 (April 2004): 28-31.
EndNote Yeyin N, Köse E (April 1, 2004) Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda 2 2 28–31.
IEEE N. Yeyin and E. Köse, “Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi”, Akademik Gıda, vol. 2, no. 2, pp. 28–31, 2004.
ISNAD Yeyin, Nazlı - Köse, Ergun. “Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi”. Akademik Gıda 2/2 (April 2004), 28-31.
JAMA Yeyin N, Köse E. Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda. 2004;2:28–31.
MLA Yeyin, Nazlı and Ergun Köse. “Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi”. Akademik Gıda, vol. 2, no. 2, 2004, pp. 28-31.
Vancouver Yeyin N, Köse E. Tekstür Analyzer İle Makarna Kalitesinin Belirlenmesi. Akademik Gıda. 2004;2(2):28-31.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).