APA |
Karakuzu, C., Yakut, M., Türker, M., Öztürk, S. I. (2003). Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyo Kütle Kestirimi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi, 3(1), 51-66. |
|
AMA |
Karakuzu C, Yakut M, Türker M, Öztürk SI. Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyo Kütle Kestirimi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi. June 2003;3(1):51-66. |
|
Chicago |
Karakuzu, Cihan, Mehmet Yakut, Mustafa Türker, and S Itkı Öztürk. “Yapay Sinir Ağları Ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı Ve Biyo Kütle Kestirimi”. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi 3, no. 1 (June 2003): 51-66. |
|
EndNote |
Karakuzu C, Yakut M, Türker M, Öztürk SI (June 1, 2003) Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyo Kütle Kestirimi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi 3 1 51–66. |
|
IEEE |
C. Karakuzu, M. Yakut, M. Türker, and S. I. Öztürk, “Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyo Kütle Kestirimi”, Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi, vol. 3, no. 1, pp. 51–66, 2003. |
|
ISNAD |
Karakuzu, Cihan et al. “Yapay Sinir Ağları Ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı Ve Biyo Kütle Kestirimi”. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi 3/1 (June 2003), 51-66. |
|
JAMA |
Karakuzu C, Yakut M, Türker M, Öztürk SI. Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyo Kütle Kestirimi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi. 2003;3:51–66. |
|
MLA |
Karakuzu, Cihan et al. “Yapay Sinir Ağları Ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı Ve Biyo Kütle Kestirimi”. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi, vol. 3, no. 1, 2003, pp. 51-66. |
|
Vancouver |
Karakuzu C, Yakut M, Türker M, Öztürk SI. Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyo Kütle Kestirimi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi. 2003;3(1):51-66. |
|