BibTex RIS Cite

Biomass and Specific Growth Rate Estimation Using Artificial Neural Networks in Industrial Baker’s Yeast Fermantation

Year 2003, Volume: 3 Issue: 1, 51 - 66, 01.06.2003

Abstract

Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyo Kütle Kestirimi

Year 2003, Volume: 3 Issue: 1, 51 - 66, 01.06.2003

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Cihan Karakuzu This is me

Mehmet Yakut This is me

Mustafa Türker This is me

S Itkı Öztürk This is me

Publication Date June 1, 2003
Submission Date August 8, 2015
Published in Issue Year 2003 Volume: 3 Issue: 1

Cite

APA Karakuzu, C., Yakut, M., Türker, M., Öztürk, S. I. (2003). Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyo Kütle Kestirimi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi, 3(1), 51-66.
AMA Karakuzu C, Yakut M, Türker M, Öztürk SI. Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyo Kütle Kestirimi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi. June 2003;3(1):51-66.
Chicago Karakuzu, Cihan, Mehmet Yakut, Mustafa Türker, and S Itkı Öztürk. “Yapay Sinir Ağları Ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı Ve Biyo Kütle Kestirimi”. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi 3, no. 1 (June 2003): 51-66.
EndNote Karakuzu C, Yakut M, Türker M, Öztürk SI (June 1, 2003) Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyo Kütle Kestirimi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi 3 1 51–66.
IEEE C. Karakuzu, M. Yakut, M. Türker, and S. I. Öztürk, “Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyo Kütle Kestirimi”, Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi, vol. 3, no. 1, pp. 51–66, 2003.
ISNAD Karakuzu, Cihan et al. “Yapay Sinir Ağları Ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı Ve Biyo Kütle Kestirimi”. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi 3/1 (June 2003), 51-66.
JAMA Karakuzu C, Yakut M, Türker M, Öztürk SI. Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyo Kütle Kestirimi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi. 2003;3:51–66.
MLA Karakuzu, Cihan et al. “Yapay Sinir Ağları Ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı Ve Biyo Kütle Kestirimi”. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi, vol. 3, no. 1, 2003, pp. 51-66.
Vancouver Karakuzu C, Yakut M, Türker M, Öztürk SI. Yapay Sinir Ağları ile Endüstriyel Ekmek Mayası Fermentasyonunda Özgül Üreme Hızı ve Biyo Kütle Kestirimi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi. 2003;3(1):51-66.