Research Article
BibTex RIS Cite

Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan

Year 2004, Volume: 15 Issue: 1, 21 - 35, 01.06.2004

Abstract

...

References

  • ...
Year 2004, Volume: 15 Issue: 1, 21 - 35, 01.06.2004

Abstract

References

  • ...
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Nurcan Değirmencioğlu This is me

Dönüş Çiçek This is me

Publication Date June 1, 2004
Published in Issue Year 2004 Volume: 15 Issue: 1

Cite

APA Değirmencioğlu, N., & Çiçek, D. (2004). Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 15(1), 21-35.
AMA Değirmencioğlu N, Çiçek D. Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. June 2004;15(1):21-35.
Chicago Değirmencioğlu, Nurcan, and Dönüş Çiçek. “Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni Ve HACPP Uygulamalan”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15, no. 1 (June 2004): 21-35.
EndNote Değirmencioğlu N, Çiçek D (June 1, 2004) Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15 1 21–35.
IEEE N. Değirmencioğlu and D. Çiçek, “Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 15, no. 1, pp. 21–35, 2004.
ISNAD Değirmencioğlu, Nurcan - Çiçek, Dönüş. “Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni Ve HACPP Uygulamalan”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15/1 (June 2004), 21-35.
JAMA Değirmencioğlu N, Çiçek D. Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2004;15:21–35.
MLA Değirmencioğlu, Nurcan and Dönüş Çiçek. “Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni Ve HACPP Uygulamalan”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 15, no. 1, 2004, pp. 21-35.
Vancouver Değirmencioğlu N, Çiçek D. Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2004;15(1):21-35.