APA |
Kırzıoğlu, P., & Demirtuğoğlu, A. (1998). YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, 1998(1). https://doi.org/10.17567/ataunidfd.32200
|
|
AMA |
Kırzıoğlu P, Demirtuğoğlu A. YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. January 1998;1998(1). doi:10.17567/ataunidfd.32200
|
|
Chicago |
Kırzıoğlu, Prof.dr.zuhal, and Arş.gör.dt.öznur Demirtuğoğlu. “YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK PH&Apos;SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1998, no. 1 (January 1998). https://doi.org/10.17567/ataunidfd.32200.
|
|
EndNote |
Kırzıoğlu P, Demirtuğoğlu A (January 1, 1998) YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1998 1
|
|
IEEE |
P. Kırzıoğlu and A. Demirtuğoğlu, “YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”, Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, vol. 1998, no. 1, 1998, doi: 10.17567/ataunidfd.32200.
|
|
ISNAD |
Kırzıoğlu, Prof.dr.zuhal - Demirtuğoğlu, Arş.gör.dt.öznur. “YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK PH&Apos;SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1998/1 (January1998). https://doi.org/10.17567/ataunidfd.32200.
|
|
JAMA |
Kırzıoğlu P, Demirtuğoğlu A. YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 1998;1998. doi:10.17567/ataunidfd.32200.
|
|
MLA |
Kırzıoğlu, Prof.dr.zuhal and Arş.gör.dt.öznur Demirtuğoğlu. “YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK PH&Apos;SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, vol. 1998, no. 1, 1998, doi:10.17567/ataunidfd.32200.
|
|
Vancouver |
Kırzıoğlu P, Demirtuğoğlu A. YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 1998;1998(1).
|
|