BibTex RIS Cite

PLAQUE PH OF GUMS CHEWED AFTER MEALS AND ITS EFFECTS ON IMMUNOGLOBULINS

Year 1998, Volume: 1998 Issue: 1, - , 01.01.1998

YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ

Year 1998, Volume: 1998 Issue: 1, - , 01.01.1998
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Prof.dr.zuhal Kırzıoğlu This is me

Arş.gör.dt.öznur Demirtuğoğlu This is me

Publication Date January 1, 1998
Published in Issue Year 1998 Volume: 1998 Issue: 1

Cite

APA Kırzıoğlu, P., & Demirtuğoğlu, A. (1998). YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, 1998(1). https://doi.org/10.17567/ataunidfd.32200
AMA Kırzıoğlu P, Demirtuğoğlu A. YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Ata Diş Hek Fak Derg. January 1998;1998(1). doi:10.17567/ataunidfd.32200
Chicago Kırzıoğlu, Prof.dr.zuhal, and Arş.gör.dt.öznur Demirtuğoğlu. “YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH&Apos;SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1998, no. 1 (January 1998). https://doi.org/10.17567/ataunidfd.32200.
EndNote Kırzıoğlu P, Demirtuğoğlu A (January 1, 1998) YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1998 1
IEEE P. Kırzıoğlu and A. Demirtuğoğlu, “YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”, Ata Diş Hek Fak Derg, vol. 1998, no. 1, 1998, doi: 10.17567/ataunidfd.32200.
ISNAD Kırzıoğlu, Prof.dr.zuhal - Demirtuğoğlu, Arş.gör.dt.öznur. “YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH&Apos;SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1998/1 (January 1998). https://doi.org/10.17567/ataunidfd.32200.
JAMA Kırzıoğlu P, Demirtuğoğlu A. YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Ata Diş Hek Fak Derg. 1998;1998. doi:10.17567/ataunidfd.32200.
MLA Kırzıoğlu, Prof.dr.zuhal and Arş.gör.dt.öznur Demirtuğoğlu. “YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH&Apos;SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, vol. 1998, no. 1, 1998, doi:10.17567/ataunidfd.32200.
Vancouver Kırzıoğlu P, Demirtuğoğlu A. YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Ata Diş Hek Fak Derg. 1998;1998(1).

Bu eser Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. Tıklayınız.