BibTex RIS Kaynak Göster

PLAQUE PH OF GUMS CHEWED AFTER MEALS AND ITS EFFECTS ON IMMUNOGLOBULINS

Yıl 1998, Cilt: 1998 Sayı: 1, - , 01.01.1998

YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ

Yıl 1998, Cilt: 1998 Sayı: 1, - , 01.01.1998
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Prof.dr.zuhal Kırzıoğlu Bu kişi benim

Arş.gör.dt.öznur Demirtuğoğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 1998
Yayımlandığı Sayı Yıl 1998 Cilt: 1998 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Kırzıoğlu, P., & Demirtuğoğlu, A. (1998). YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, 1998(1). https://doi.org/10.17567/ataunidfd.32200
AMA Kırzıoğlu P, Demirtuğoğlu A. YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Ata Diş Hek Fak Derg. Ocak 1998;1998(1). doi:10.17567/ataunidfd.32200
Chicago Kırzıoğlu, Prof.dr.zuhal, ve Arş.gör.dt.öznur Demirtuğoğlu. “YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH&Apos;SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1998, sy. 1 (Ocak 1998). https://doi.org/10.17567/ataunidfd.32200.
EndNote Kırzıoğlu P, Demirtuğoğlu A (01 Ocak 1998) YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1998 1
IEEE P. Kırzıoğlu ve A. Demirtuğoğlu, “YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”, Ata Diş Hek Fak Derg, c. 1998, sy. 1, 1998, doi: 10.17567/ataunidfd.32200.
ISNAD Kırzıoğlu, Prof.dr.zuhal - Demirtuğoğlu, Arş.gör.dt.öznur. “YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH&Apos;SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1998/1 (Ocak 1998). https://doi.org/10.17567/ataunidfd.32200.
JAMA Kırzıoğlu P, Demirtuğoğlu A. YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Ata Diş Hek Fak Derg. 1998;1998. doi:10.17567/ataunidfd.32200.
MLA Kırzıoğlu, Prof.dr.zuhal ve Arş.gör.dt.öznur Demirtuğoğlu. “YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH&Apos;SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, c. 1998, sy. 1, 1998, doi:10.17567/ataunidfd.32200.
Vancouver Kırzıoğlu P, Demirtuğoğlu A. YEMEKLERDEN SONRA ÇİĞNENEN SAKIZLARIN PLAK pH'SI VE TÜKÜRÜK İMMUNOGLOBULİNLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Ata Diş Hek Fak Derg. 1998;1998(1).

Bu eser Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. Tıklayınız.