BibTex RIS Cite

EĞİTİMDE OKUL-ENDÜSTRİ İŞBİRLİĞİ

Year 2003, Volume: 2 Issue: 1-2, - , 16.02.2010

Abstract

Turizmi de içine alan Mesleki Eğitimde darboğazlar yaşanmaktadır. Problemlerin aşılmasında konunun geniş kesimlerde tartışılması ve bir konsensüse varılması gerekmektedir. Mesleki eğitimin endüstri ile işbirliği halinde yürütülmesi ortak kanaat olmakla beraber kontrol ve organizasyonunun henüz sağlanmadığı gözlenmektedir.

2002-2003 öğretim yılında ilk uygulaması yapılan METEP Projesi bu konudaki problemleri aşmaya yönelik çalışmaların önemli bir aşaması olarak görülmektedir.

 

Bottlenecks have been experienced in vocational education including tourism. To overcome the problems, the subject should be discussed in a wide-range of specialists and a consensus should be reached. Though it is a common belief that vocational education carried on with the coordination of industry, it is observed that the control and organisation haven’t been achieved yet.

Year 2003, Volume: 2 Issue: 1-2, - , 16.02.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language tr; en
Journal Section Makaleler
Authors

Abdülkadir Koşan This is me

Publication Date February 16, 2010
Published in Issue Year 2003 Volume: 2 Issue: 1-2

Cite

APA Koşan, A. (2010). EĞİTİMDE OKUL-ENDÜSTRİ İŞBİRLİĞİ. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2(1-2).

Creative Commons Lisansı
ATASOBEDAtatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi Creative Commons Atıf-GayriTicari-AynıLisanslaPaylaş 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.