BibTex RIS Cite

MUHASEBE ve FİNANSMAN KONUSUNDA YURTDIŞINDA YAPILAN DOKTORA TEZLERİ BİBLİYOGRAFYASI – I

Year 2004, Volume: 3 Issue: 1, - , 17.02.2010

Abstract

Buçalışmanın amacı, yurtdışında muhasebe ve finansman konularında yapılmış olan doktora tez çalışmalarını, Türkçe'ye çevrilmiş haliyle toplu bir şekilde ilgi duyanlara sunabilmektir.
Bu amaçla, 1985 'lerden başlayarak 1997'ye kadar yapılan doktora tezlerinden elde edilebilenler tarihsel bir yaklaşımla sıralanarak; tezin adı, tezi hazırlayanın soyadı-adı, tezin konusu, yapıldığı üniversite / enstitü adı ve bitirme yılı çalışmada yer almıştır.

 

The main objective of this study is to collect Ph.D. thesis on accounting and finance by translating into Turkish, and to provide to researcher who is interested in them.
Starting 1985, the thesises that is reached have been put in a historical row. Also it has been mentioned the names of the thesises, surnames and first names of the researchers, university or institute names, and finished years.

Year 2004, Volume: 3 Issue: 1, - , 17.02.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language tr; en
Journal Section Makaleler
Authors

M. Suphi Orhan This is me

Turan Öndeş This is me

Publication Date February 17, 2010
Published in Issue Year 2004 Volume: 3 Issue: 1

Cite

APA Orhan, M. S., & Öndeş, T. (2010). MUHASEBE ve FİNANSMAN KONUSUNDA YURTDIŞINDA YAPILAN DOKTORA TEZLERİ BİBLİYOGRAFYASI – I. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 3(1).

Creative Commons Lisansı
ATASOBEDAtatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi Creative Commons Atıf-GayriTicari-AynıLisanslaPaylaş 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.