BibTex RIS Cite

Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler

Year 1971, Volume: 2 Issue: 2, - , 10.12.2010

Abstract

.

Year 1971, Volume: 2 Issue: 2, - , 10.12.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section DERLEMELER
Authors

Ferit Uçarcı This is me

Publication Date December 10, 2010
Published in Issue Year 1971 Volume: 2 Issue: 2

Cite

APA Uçarcı, F. (2010). Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2(2).
AMA Uçarcı F. Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. December 2010;2(2).
Chicago Uçarcı, Ferit. “Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2, no. 2 (December 2010).
EndNote Uçarcı F (December 1, 2010) Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2 2
IEEE F. Uçarcı, “Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 2, no. 2, 2010.
ISNAD Uçarcı, Ferit. “Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2/2 (December 2010).
JAMA Uçarcı F. Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;2.
MLA Uçarcı, Ferit. “Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 2, no. 2, 2010.
Vancouver Uçarcı F. Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;2(2).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/