BibTex RIS Cite

Mısır ve mısır kaynaklı gıdalarda fumonisinler / Fumonisim in maize-based foods

Year 2004, Volume: 35 Issue: 1-2, - , 10.01.2011

Abstract

.

Year 2004, Volume: 35 Issue: 1-2, - , 10.01.2011

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language tr;en
Journal Section DERLEMELER
Authors

Hilal Yıldız This is me

Selahattin Sert This is me

Publication Date January 10, 2011
Published in Issue Year 2004 Volume: 35 Issue: 1-2

Cite

APA Yıldız, H., & Sert, S. (2011). Mısır ve mısır kaynaklı gıdalarda fumonisinler / Fumonisim in maize-based foods. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 35(1-2).
AMA Yıldız H, Sert S. Mısır ve mısır kaynaklı gıdalarda fumonisinler / Fumonisim in maize-based foods. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;35(1-2).
Chicago Yıldız, Hilal, and Selahattin Sert. “Mısır Ve mısır Kaynaklı gıdalarda Fumonisinler / Fumonisim in Maize-Based Foods”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 35, no. 1-2 (January 2011).
EndNote Yıldız H, Sert S (January 1, 2011) Mısır ve mısır kaynaklı gıdalarda fumonisinler / Fumonisim in maize-based foods. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 35 1-2
IEEE H. Yıldız and S. Sert, “Mısır ve mısır kaynaklı gıdalarda fumonisinler / Fumonisim in maize-based foods”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 35, no. 1-2, 2011.
ISNAD Yıldız, Hilal - Sert, Selahattin. “Mısır Ve mısır Kaynaklı gıdalarda Fumonisinler / Fumonisim in Maize-Based Foods”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 35/1-2 (January 2011).
JAMA Yıldız H, Sert S. Mısır ve mısır kaynaklı gıdalarda fumonisinler / Fumonisim in maize-based foods. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;35.
MLA Yıldız, Hilal and Selahattin Sert. “Mısır Ve mısır Kaynaklı gıdalarda Fumonisinler / Fumonisim in Maize-Based Foods”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 35, no. 1-2, 2011.
Vancouver Yıldız H, Sert S. Mısır ve mısır kaynaklı gıdalarda fumonisinler / Fumonisim in maize-based foods. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;35(1-2).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/