BibTex RIS Kaynak Göster

Mısır ve mısır kaynaklı gıdalarda fumonisinler / Fumonisim in maize-based foods

Yıl 2004, Cilt: 35 Sayı: 1-2, - , 10.01.2011

Öz

.

Yıl 2004, Cilt: 35 Sayı: 1-2, - , 10.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil tr;en
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Hilal Yıldız Bu kişi benim

Selahattin Sert Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 10 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 35 Sayı: 1-2

Kaynak Göster

APA Yıldız, H., & Sert, S. (2011). Mısır ve mısır kaynaklı gıdalarda fumonisinler / Fumonisim in maize-based foods. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 35(1-2).
AMA Yıldız H, Sert S. Mısır ve mısır kaynaklı gıdalarda fumonisinler / Fumonisim in maize-based foods. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;35(1-2).
Chicago Yıldız, Hilal, ve Selahattin Sert. “Mısır Ve mısır Kaynaklı gıdalarda Fumonisinler / Fumonisim in Maize-Based Foods”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 35, sy. 1-2 (Ocak 2011).
EndNote Yıldız H, Sert S (01 Ocak 2011) Mısır ve mısır kaynaklı gıdalarda fumonisinler / Fumonisim in maize-based foods. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 35 1-2
IEEE H. Yıldız ve S. Sert, “Mısır ve mısır kaynaklı gıdalarda fumonisinler / Fumonisim in maize-based foods”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 35, sy. 1-2, 2011.
ISNAD Yıldız, Hilal - Sert, Selahattin. “Mısır Ve mısır Kaynaklı gıdalarda Fumonisinler / Fumonisim in Maize-Based Foods”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 35/1-2 (Ocak 2011).
JAMA Yıldız H, Sert S. Mısır ve mısır kaynaklı gıdalarda fumonisinler / Fumonisim in maize-based foods. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;35.
MLA Yıldız, Hilal ve Selahattin Sert. “Mısır Ve mısır Kaynaklı gıdalarda Fumonisinler / Fumonisim in Maize-Based Foods”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 35, sy. 1-2, 2011.
Vancouver Yıldız H, Sert S. Mısır ve mısır kaynaklı gıdalarda fumonisinler / Fumonisim in maize-based foods. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;35(1-2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/