BibTex RIS Cite

SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ

Year 1995, Volume: 26 Issue: 4, - , 03.01.2011

Abstract

ÖZET : Besicilik, hayvanın canlı ağırlığını artırma ve nitelikli et üretme işidir.
Bu faydaları gerçekleştirmede, yapılacak girişimin ekonomik olması gerçeği hiçbir zaman
gözardı edilemez. Canlı ağırlık artışının ekonomik biçimde elde edilmesine hayvanın ırkı,
yaşı, cinsiyeti, kondisyonu ve hayvanla ilgili olmayan bir takım çevre etmenleri etkilidir .
Bu yazıda bunlardan yaşın besi performansına olan etkisi incelenmiştir

Year 1995, Volume: 26 Issue: 4, - , 03.01.2011

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Makaleler
Authors

Macit Özhan This is me

Feyzi Uğur This is me

Publication Date January 3, 2011
Published in Issue Year 1995 Volume: 26 Issue: 4

Cite

APA Özhan, M., & Uğur, F. (2011). SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 26(4).
AMA Özhan M, Uğur F. SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;26(4).
Chicago Özhan, Macit, and Feyzi Uğur. “SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26, no. 4 (January 2011).
EndNote Özhan M, Uğur F (January 1, 2011) SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26 4
IEEE M. Özhan and F. Uğur, “SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 26, no. 4, 2011.
ISNAD Özhan, Macit - Uğur, Feyzi. “SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26/4 (January 2011).
JAMA Özhan M, Uğur F. SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;26.
MLA Özhan, Macit and Feyzi Uğur. “SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 26, no. 4, 2011.
Vancouver Özhan M, Uğur F. SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;26(4).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/