BibTex RIS Kaynak Göster

SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ

Yıl 1995, Cilt: 26 Sayı: 4, - , 03.01.2011

Öz

ÖZET : Besicilik, hayvanın canlı ağırlığını artırma ve nitelikli et üretme işidir.
Bu faydaları gerçekleştirmede, yapılacak girişimin ekonomik olması gerçeği hiçbir zaman
gözardı edilemez. Canlı ağırlık artışının ekonomik biçimde elde edilmesine hayvanın ırkı,
yaşı, cinsiyeti, kondisyonu ve hayvanla ilgili olmayan bir takım çevre etmenleri etkilidir .
Bu yazıda bunlardan yaşın besi performansına olan etkisi incelenmiştir

Yıl 1995, Cilt: 26 Sayı: 4, - , 03.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Macit Özhan Bu kişi benim

Feyzi Uğur Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 3 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 26 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Özhan, M., & Uğur, F. (2011). SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 26(4).
AMA Özhan M, Uğur F. SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;26(4).
Chicago Özhan, Macit, ve Feyzi Uğur. “SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26, sy. 4 (Ocak 2011).
EndNote Özhan M, Uğur F (01 Ocak 2011) SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26 4
IEEE M. Özhan ve F. Uğur, “SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 26, sy. 4, 2011.
ISNAD Özhan, Macit - Uğur, Feyzi. “SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26/4 (Ocak 2011).
JAMA Özhan M, Uğur F. SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;26.
MLA Özhan, Macit ve Feyzi Uğur. “SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 26, sy. 4, 2011.
Vancouver Özhan M, Uğur F. SIĞIR BESİSİNDE YAŞ FAKTÖRÜNÜN ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;26(4).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/