Conference Paper
BibTex RIS Cite

BİTTER FLAVOR DEVELOPMENT IN CHEESE, FACTORS LIKELY TO INFLLENCE AND CONTROL OF CHEESE BITTERNESS

Year 1995, Volume: 26 Issue: 3, 385 - 399, 03.01.2011

Abstract

In this sıudy, a cheese bitter taste which is accepted as an important taste defect that cause an substantial economic losses ıvas evaluated. Also, the related Information on the development and effecting factors of that taste was pr

PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ

Year 1995, Volume: 26 Issue: 3, 385 - 399, 03.01.2011

Abstract

Bu çalışmada bazı peynirlerde ortaya çıkan en önemli tat kusurlarından biri olan ve büyük ekonomik kayıplara neden olan acı tat üzerinde durulmuştur. Acı tadın oluşumu, acı tadın oluşmasına etki eden faktörler ile kontrolü hakkında bilgiler verilmiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Makaleler
Authors

Songül Çakmakçı This is me

Mustafa Şengül This is me

Publication Date January 3, 2011
Published in Issue Year 1995 Volume: 26 Issue: 3

Cite

APA Çakmakçı, S., & Şengül, M. (2011). PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 26(3), 385-399.
AMA Çakmakçı S, Şengül M. PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;26(3):385-399.
Chicago Çakmakçı, Songül, and Mustafa Şengül. “PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26, no. 3 (January 2011): 385-99.
EndNote Çakmakçı S, Şengül M (January 1, 2011) PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26 3 385–399.
IEEE S. Çakmakçı and M. Şengül, “PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 26, no. 3, pp. 385–399, 2011.
ISNAD Çakmakçı, Songül - Şengül, Mustafa. “PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26/3 (January 2011), 385-399.
JAMA Çakmakçı S, Şengül M. PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;26:385–399.
MLA Çakmakçı, Songül and Mustafa Şengül. “PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 26, no. 3, 2011, pp. 385-99.
Vancouver Çakmakçı S, Şengül M. PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;26(3):385-99.

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/