Konferans Bildirisi
BibTex RIS Kaynak Göster

BİTTER FLAVOR DEVELOPMENT IN CHEESE, FACTORS LIKELY TO INFLLENCE AND CONTROL OF CHEESE BITTERNESS

Yıl 1995, Cilt: 26 Sayı: 3, 385 - 399, 03.01.2011

Öz

In this sıudy, a cheese bitter taste which is accepted as an important taste defect that cause an substantial economic losses ıvas evaluated. Also, the related Information on the development and effecting factors of that taste was pr

PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ

Yıl 1995, Cilt: 26 Sayı: 3, 385 - 399, 03.01.2011

Öz

Bu çalışmada bazı peynirlerde ortaya çıkan en önemli tat kusurlarından biri olan ve büyük ekonomik kayıplara neden olan acı tat üzerinde durulmuştur. Acı tadın oluşumu, acı tadın oluşmasına etki eden faktörler ile kontrolü hakkında bilgiler verilmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Songül Çakmakçı Bu kişi benim

Mustafa Şengül Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 3 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 26 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Çakmakçı, S., & Şengül, M. (2011). PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 26(3), 385-399.
AMA Çakmakçı S, Şengül M. PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;26(3):385-399.
Chicago Çakmakçı, Songül, ve Mustafa Şengül. “PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26, sy. 3 (Ocak 2011): 385-99.
EndNote Çakmakçı S, Şengül M (01 Ocak 2011) PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26 3 385–399.
IEEE S. Çakmakçı ve M. Şengül, “PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 26, sy. 3, ss. 385–399, 2011.
ISNAD Çakmakçı, Songül - Şengül, Mustafa. “PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26/3 (Ocak 2011), 385-399.
JAMA Çakmakçı S, Şengül M. PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;26:385–399.
MLA Çakmakçı, Songül ve Mustafa Şengül. “PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 26, sy. 3, 2011, ss. 385-99.
Vancouver Çakmakçı S, Şengül M. PEYNİRDE ACI TAT OLUŞUMU, ETKİ EDEN FAKTÖRLER VE KONTROLÜ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;26(3):385-99.

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/