BibTex RIS Cite

SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR

Year 1977, Volume: 8 Issue: 2-3, - , 28.12.2010

Abstract

ÖZET
Bu yazıda, sulama sularında mevcut olan karbonat ve bikarbonat •
iyonlarmm· toprak üzerindeki zararlı etkilerinin belirlenmesinde kul/anılan
bazı kıstaslar verilmiş ve bunların değerlendirilmesi yapılmıştır.
Ayrıca, bazı sulama suyu analiz sonuçları iki ayrı kıstasa göre değerlendirilmiş
ve sulama yönünden uygtın olup olmadık/arı tartışılmıştır.

Year 1977, Volume: 8 Issue: 2-3, - , 28.12.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section DERLEMELER
Authors

Mehmet Turgut Sağlam This is me

Publication Date December 28, 2010
Published in Issue Year 1977 Volume: 8 Issue: 2-3

Cite

APA Sağlam, M. T. (2010). SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 8(2-3).
AMA Sağlam MT. SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. December 2010;8(2-3).
Chicago Sağlam, Mehmet Turgut. “SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 8, no. 2-3 (December 2010).
EndNote Sağlam MT (December 1, 2010) SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 8 2-3
IEEE M. T. Sağlam, “SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 8, no. 2-3, 2010.
ISNAD Sağlam, Mehmet Turgut. “SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 8/2-3 (December 2010).
JAMA Sağlam MT. SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;8.
MLA Sağlam, Mehmet Turgut. “SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 8, no. 2-3, 2010.
Vancouver Sağlam MT. SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;8(2-3).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/