BibTex RIS Kaynak Göster

SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR

Yıl 1977, Cilt: 8 Sayı: 2-3, - , 28.12.2010

Öz

ÖZET
Bu yazıda, sulama sularında mevcut olan karbonat ve bikarbonat •
iyonlarmm· toprak üzerindeki zararlı etkilerinin belirlenmesinde kul/anılan
bazı kıstaslar verilmiş ve bunların değerlendirilmesi yapılmıştır.
Ayrıca, bazı sulama suyu analiz sonuçları iki ayrı kıstasa göre değerlendirilmiş
ve sulama yönünden uygtın olup olmadık/arı tartışılmıştır.

Yıl 1977, Cilt: 8 Sayı: 2-3, - , 28.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Mehmet Turgut Sağlam Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 28 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1977 Cilt: 8 Sayı: 2-3

Kaynak Göster

APA Sağlam, M. T. (2010). SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 8(2-3).
AMA Sağlam MT. SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;8(2-3).
Chicago Sağlam, Mehmet Turgut. “SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 8, sy. 2-3 (Aralık 2010).
EndNote Sağlam MT (01 Aralık 2010) SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 8 2-3
IEEE M. T. Sağlam, “SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 8, sy. 2-3, 2010.
ISNAD Sağlam, Mehmet Turgut. “SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 8/2-3 (Aralık 2010).
JAMA Sağlam MT. SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;8.
MLA Sağlam, Mehmet Turgut. “SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 8, sy. 2-3, 2010.
Vancouver Sağlam MT. SULAMA SULARINDA MEVCUT OLAN KARBONAT VE BİKARBONAT İYONLARININ TOPRAK ÜZERİNDEKi ZARARLI ETKİLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN BAZI KISTASLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;8(2-3).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/