BibTex RIS Cite

Süt yağındaki minör yağ asitleri

Year 1979, Volume: 10 Issue: 1-2, - , 29.12.2010

Abstract

ÖZET
Süt içerisindeki maddelerden en fazla araştırılanı süt yağıdır. Gerek
bileşim ve gerekse fiziksel ve kimyasal özellikleri bakımından incelenen
süt yağınm, beslenme ve sağlık açısından önemi de sayısız araştırmanın
,konusu olmuştur. Süt yağı bileşimi başlangıçta makro yağ asitleri bakımmdan
araştırılırken, günümüzde çeşitli analiz yöntemlerinin geliştirilmiş
olması, süt yağının minör yağ asitleri bileşimince de araştırılmasına
olanak tanımış/ır. Bu yazıda, süt yağı araştırmaları alanında oldukça
güncelolan minör yağ asitleri gerek kompozisyon ve gerekse biyosentezleri
ve yapılan yönünden incelenecektir.

Year 1979, Volume: 10 Issue: 1-2, - , 29.12.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section DERLEMELER
Authors

Gürol Ergin This is me

Publication Date December 29, 2010
Published in Issue Year 1979 Volume: 10 Issue: 1-2

Cite

APA Ergin, G. (2010). Süt yağındaki minör yağ asitleri. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 10(1-2).
AMA Ergin G. Süt yağındaki minör yağ asitleri. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. December 2010;10(1-2).
Chicago Ergin, Gürol. “Süt yağındaki minör Yağ Asitleri”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 10, no. 1-2 (December 2010).
EndNote Ergin G (December 1, 2010) Süt yağındaki minör yağ asitleri. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 10 1-2
IEEE G. Ergin, “Süt yağındaki minör yağ asitleri”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 10, no. 1-2, 2010.
ISNAD Ergin, Gürol. “Süt yağındaki minör Yağ Asitleri”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 10/1-2 (December 2010).
JAMA Ergin G. Süt yağındaki minör yağ asitleri. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;10.
MLA Ergin, Gürol. “Süt yağındaki minör Yağ Asitleri”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 10, no. 1-2, 2010.
Vancouver Ergin G. Süt yağındaki minör yağ asitleri. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;10(1-2).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/