BibTex RIS Cite

KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR

Year 1982, Volume: 13 Issue: 1-2, - , 30.12.2010

Abstract

ÖZET
Yurdumuzda hayvansal protein gereks(nimi ve istemi günden güne artmakta·
dır. Kısa sürede üretime geçebilme niteliğinde olan tavukçuluk hayvansal protein
üretiminin arttırılmasında önemli bir yer tutmaktadır. Tavukçulukta verimin arttırılması;
)'üksek verimli ırkıarın yetiştirilmesi, iyi beslenme, hastalıklara karşın'
etkin bir korunma yanında uygun çevre koşullarını sa~layabilen barınakların
yapımıyla sağlanabilir .
. Yurdumuzda fazla yaygın' alınayan kafes tavukçuluğu' son yıllarda, hızla olmasa
bile gelişme gösteımektedir. Kafes tavukçuJuğunun diğer yetiştİrme sistem·
lerine oranla kendine özgü üstünlükleri ve sakıncalı yönleri vardır. İyi bir kafes
tavukçuluğu yapılabilmesi için uygun çevre koşullarını sağlayan barınakların yapılması
ve tavukçuluk ekipmanlarının nitelik ve nicelik bakımından yeterli olması gerekmektedir.

 

Year 1982, Volume: 13 Issue: 1-2, - , 30.12.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section DERLEMELER
Authors

Nevzat Şişman This is me

Mustafa Okuroğlu This is me

Publication Date December 30, 2010
Published in Issue Year 1982 Volume: 13 Issue: 1-2

Cite

APA Şişman, N., & Okuroğlu, M. (2010). KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 13(1-2).
AMA Şişman N, Okuroğlu M. KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. December 2010;13(1-2).
Chicago Şişman, Nevzat, and Mustafa Okuroğlu. “KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 13, no. 1-2 (December 2010).
EndNote Şişman N, Okuroğlu M (December 1, 2010) KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 13 1-2
IEEE N. Şişman and M. Okuroğlu, “KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 13, no. 1-2, 2010.
ISNAD Şişman, Nevzat - Okuroğlu, Mustafa. “KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 13/1-2 (December 2010).
JAMA Şişman N, Okuroğlu M. KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;13.
MLA Şişman, Nevzat and Mustafa Okuroğlu. “KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 13, no. 1-2, 2010.
Vancouver Şişman N, Okuroğlu M. KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;13(1-2).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/